tisdag 26 juni 2012

50 mmEfter allt regn uppskattar jag solen alldeles väldigt, i lä blir det tom riktigt varmt. Jag har lyckats bränna mig en aning, mest på näsan och det är sannerligen en bedrift för den är inte stor, min näsa.
Vi tränar på att ta det lugnt och göra väldigt lite, inte så svårt när det regnar, men idag har vaktmästargenen hos maken vaknat till liv. Jag försöker få igång läsningen och det går sådär, hjärnan behöver nog vila lite till. Att jag fortfarande måste sova med bettskena är ett annat tecken på att det tar tid att varva ner.
Morden i Midsomer alldeles strax, får se om jag håller ut. Har ju inte sovit middag idag...

8 kommentarer:

 1. Det är rent farligt att börja sova middag; det har jag gjort nu flera dagar och det är helt UNDERBART, men det är lätt att vänja sig ..., och jag kan sova i två timmar rakt av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, helt underbart är det och liksom det mest lediga jag kan tänka mig.

   Radera
 2. Skönt att ni fått såpass bra väder så du har möjlighet att bränna näsan. Jag hoppas att det blir så fint här idag :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag har solen inte visat sig förrän nu på kvällen, men det är helt OK, för jag brände mig rätt bra i ansiktet (när hände det sist?) och på magen... Hoppas du hinner sola efter jobbet idag.

   Radera
 3. Åh Lena! Vad jag känner igen mig i det du skriver... Mitt mål har varit att försöka blogga en gång/dag... Men jag vilar, talar om för mig själv att jag måste... Vila... Inte stressa med huset... Fast snart måste jag det med... Idag är det lite sol ute, tror jag skall vara i trädgården, snart kommer regnet tillbaka...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Balansen i tillvaron, varför ska det vara så svårt? Antingen är det av eller på, oftast det sista. Nej, inte mer regn! Det räcker för ett tag.

   Radera
 4. Här försöker jag så sakta landa i att jag är ledig. Inte så många knop blir gjorda...inte än i alla fall. Men läsningen hade jag också tänkt få igång. Har du några boktips? ¨
  Precis som Leina hade jag också tänkt blogga....men hittar inga ord. Kanske kan slänga in lite bilder bara? ;-)
  Ha det gott och förhoppningsvis SOLIGT nu på din ledighet!

  Lisbeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tar tid att landa, det är helt klart. Jag väljer tunna och lättsamma böcker för nåt mer orkar jag inte just nu. Läser just nu , flera år efter alla andra, Hundraåringen som försvann och tja... den är välskriven, full av intressant och ibland roliga historiska referenser, men ingen Lenabok, tror jag, för jag har en fjärdedel kvar.

   Orden ja, de är liksom borta, känner igen det. Tycker absolut att du ska köra en bildblogg tills orden infinner sig. Saknar dina bilder.
   Sol imorgon sägs det :-)

   Radera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.