lördag 24 november 2012

Nämen!

Solen smyger så sakta och blek över trädtopparna, men icke desto mindre;
Solen!
Kanske blir det trädgårdsarbete i dag.


Ytterligare en tulpan ur förrådet, en tulpansol.

6 kommentarer:

 1. Jag använder tulpanerna till att signalera - "våren finns inom räckhåll". När allt julpynt är nedstoppat i lådor köper jag min första tulpanbukett och sedan står det en i köksfönstret ända till påska.
  Irene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det nog för många, en signal om ljusare tider. Men nu är det så jädrans mörkt och trist att lite ögonfägnad var på sin plats, åtminstone för mig. :-)

   Radera
 2. Hoppas att ni fick behålla den. Här tittade den bara fram som hastigast, men inte mindre välkommen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae... en liten stund, men det regnade i alla fall inte förrän senare på dagen. Jag antar att man får glädja sig åt det lilla.

   Radera
 3. Är här och läser ikapp sen du var på Öland och inser att du också haft en hektisk termin. Skönt att du kan släppa skolledaruppdraget till jul! Alla extra saker som man lätt tar på sig/får pålagt sig kan visserligen vara spännande och utvecklande men det blir lätt för mycket.
  Blir glad av tulpanerna här! Såg buketter på Ulriksdals Slottsträdgård i veckan och ångrade sen att jag inte slog till på en.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får slå till nästa gång !

   Ja, undrar vart skolan ska ta vägen. Lyssnade, medan jag rättade, på skolministern i Agenda. Han hör vad som sägs, men han lyssnar ju inte!

   Radera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.