lördag 23 mars 2013

Lite tidigt

Ögonen kliar och näsan rinner... undrar vad det är jag inte tål. Har gjort ett snabbtest en gång i forntiden. Det visade inget. Hursomhelst så är det dags för medicinering.Just nu segrade mitt bättre jag, så vi går väl den där promenaden då, Izo och jag.

8 kommentarer:

 1. Blommar kanske hasseln redan? trots vårens sena ankomst...

  SvaraRadera
 2. Jag misstänker det, för det känns som om jag har ett rejält lager grus i ögonen.

  SvaraRadera
 3. Något är tydligen på gång här med för maken har också grus i ögonen......men VAD det är ju massor av minusgrader på nätterna och knappt att det orkar upp på nollan mitt på dagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läste någonstans att det kan ha att göra med solskenet, minusgraderna till trots, alltså att hasseln blommar.

   Radera
 4. Kan det vara möjligt? Själv börjar jag dagen med att nysa ca tio gånger på raken men det tror jag mer är dom där små partiklarna som far runt i mitt hus. Damm tror jag visst det heter. Vet inte så noga för jag äger ingen dammtrasa eller så har jag förträngt var den finns.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte, men jag vet att ögonen kliar och näsan rinner och att medicineringen hjälper. Kan ju bero på annat, som tex damm... sen säger jag inte mer :-)

   Radera
 5. Här kan snömögel ställa toll det lite. ellem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart kan det spela roll, att jag inte tänkte på det. Nu efter tre dagars medicinering är jag bättre och det känns bra. Lider med alla som är svårt allergiska, för mina besvär är eg. små.

   Radera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.