tisdag 10 april 2012

I sista minuten

 Jag fattar inte att jag alltid ska göra allt i sista minuten, men nu är de klara, omdömena. Jag vet att jag alltid beklagar mig, men jag undrar om de ger tillräckligt mycket/ används  så att de motsvarar insatsen i den tid som det tar att skriva dem.
Imorgon (hjälp det är snart!) behöver jag ha två timmar på varje timme om jag ska hinna allt som jag tänkt. Krånglar kommunens datasystem eller kopiatorn, så lär jag få ett mindre sammanbrott, modell större.
Hur som, så åker jag söderut, mot Malmö i morgon kväll. Kurs i två dagar, sedan lite ledigt innan hemfärd på söndag.  Det ska bli kul och intressant. Jag tror dessutom att jag löst alla mina lektioner v d g innehåll, så att nästan vem som helst* ska kunna vikariera. Nä, om jag skulle ta och packa då.


*Ja, på skolan alltså

6 kommentarer:

 1. Det kanske är ett lärarsyndrom .., jag tycker att det verkar bekant ,-)
  Och en mig närstående ska till Norge med en hel drös kollegor nästa vecka; måndag till fredag. Gissa, om han är lycklig ...
  Svar: njet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, så är det säkert och det kan nog delvis bero på att det är för mycket att göra periodvis, så tiden räcker inte. Hel vecka i Norge?! Jag som tycker att två dagar på metodfestival i Malmö för visso är intressant, men tröttande.

   Radera
 2. Ta vara på ledigheten när plikten är avverkad, våren måste ha kommit längre där än här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I dag, nu på eftermiddagen, inträdde ledigheten och det känns så skönt. Ljummet väder, lite sol och våren kanske har kommit aningen längre än hemmavid, men bara aningen.

   Radera
 3. GLÖM inte att andas också ibland! Varför ska det nödvändigtvis vara kurs SÖDERUT? Finns det ingen kurs här uppe som lockar? Vore kul att ses igen.
  Nu fortsätter jag med mitt påsklov och det är skönt trots gråvädret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med lov! Jag känner mig nåstan ledig nu (Jag har med lite arbete...)
   Jorå, visst finns det kurser som lockar, men det känns svårt att vara borta. Det var ett helsike att tänka ut hur och vad för de lektioner som jag nu är borta i från. Det går tåg från Stockholm söderut också :-) Du är välkommen närhelst du vill.

   Radera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.