måndag 13 augusti 2012

Slut

Ja, nu är de slut, mina lediga dagar och det är dags att plocka fram ett alldeles nödvändigt hjälpmedel.


Jag tittar på veckans program, som är skrivet med militärisk precision och inser att det är inte fråga om någon mjukstart,  alls. Det kommer förmodligen fungera bra ändå, men hjärnan har ju inte precis jobbat det här lovet och det kanske är tur. Möten, möten, möten, beslut som ska tas, information om allt möjligt; viktiga saker och lite mer perifera dito. Vi börjar med att åka på resa i Vänern, till Lurö, där vi ska konferera en dag. Det ser jag fram emot, för där har jag aldig varit. Kameran får åka med.

10 kommentarer:

 1. Jag antar att det är så där en bettskena ser ut! Ha det så bra på Lurö och lägg gärna ut kort därifrån!

  SvaraRadera
 2. Precis så ser den ut. På sommaren är jag klock- och bettskenelös och det är den ultimata frihetskänslan. Inga tider och inga måsten, nä nu överdriver jag men i stort känns det så.

  SvaraRadera
 3. Man kan ju fråga sig om det är vettigt att ha ett arbete som erfordrar bettskena nattetid ,-)

  Harry åt upp min. Eller tuggade sönder den. Dags att inhandla en ny.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Högst rimlig fråga. Jag är emellertid glad över att den finns, min bettskena.

   Radera
 4. En sån skulle jag också behöva...
  I morgon börjar det....har just loggat in mig på mina jobbmail och läst programmet för uppstarten. Ingen mjukstart här heller minsann....men nästa vecka är det upprop och då äntligen är det barn och deras föräldrar som gäller. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våndan över att börja är över, så jag klarar nog resten av veckan också :-) Det var kul att träffa alla. Nästa vecka är det skarpt läge och det kommer att bli bra.

   Radera
 5. Och pv irriterar sig redan över konferenser på andra ställen (och andra länder) som bara drar pengar från skattebetalarna ,-)
  Konferenser som han dessutom inte tycker ger nånting.
  Oj,oj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En sån här endagsutflykt har ett mervärde och vi fick faktiskt en del bra gjort i går också. det fina med båtfärden var att jag då hann pratat med rätt många. Hade vi varit på skolan hade vi stängt in oss i våra arbetslag, kört ner huvudet mellan axlarna och gett järnet.

   Radera
 6. Men fy så hemskt att den den där måste fram när du börjar jobba.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt bara behövt den två nätter, än så länge. För min el handlar det om att styra tankarna bort från jobbet innan jag somnar.

   Radera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.