fredag 21 september 2012

Äntligen helg


Sällan har veckan gått så fort och sällan har jag längtat så mycket efter helgen!  Jag ska sova (ligger på minuskontot där) och när det inte regnar ska jag kratta, inte löv men  väl äpplen.Idag är min absoluta målsättning att åka hem när arbetstiden är slut och inte när arbetsuppgifterna tar slut, för de är oändliga.  En fin fredag tillönskas dem som fortfarande kikar in här!

8 kommentarer:

 1. Idag måste jag åka hem när arbetsdagen är slut för Cosmos ska hämtas hos dagmatten, som ska iväg sedan. Och för övrigt är här en till som tycker att det ska bli väldigt skönt med helg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen borde vi alltid göra det, åka hem när arbetsdagen är slut; för att synliggöra att vi är för få för alla arbetsuppgifter. Hoppas du haft en fin helg so far... den är ju inte riktigt slut än.

   Radera
 2. Målsättningar är bra bara man har kraft att genomföra, men man ska också ha som målsättning att inte bli sur på sig själv om man inte lyckas. Min målsättning är att få rensat färdigt lingonen, tio liter och det är inte det roligaste jag vet. Hoppas du får en bra helg och gärna med uppehållsväder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tio liter! Smått och pilligt, men gott. Det är väl bra med målsättningar, listor och sånt, men det måste vara realistiskt det man föresätter sig. Där har jag fortfarande en del att lära tidsoptimist som jag är. Just nu är det uppehåll, men det har regnat rejält och länge... så trist.

   Radera
 3. Jag läser din blogg eftersom jag just pensionerats från samma yrke som jag förstår att du har. Om det inte irriterar dig alltför mycket måste jag erkänna att min njutning över ledigheten fördubblas av att påminnas om svunna tider...
  Hälsar Irene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl bra att jag gläder någon :-)

   Glad blir jag när anonyma läsare ger sig till känna, för det är ju så att jag ibland funderar på vem som läser. Så tack Irene! Hoppas du har det jättebra i ditt nya liv.

   Radera
 4. Sedan kraschen i vintras har jag blivit bättre på att hålla mig till arbetstiden. Det jag inte hinner med hinner jag inte med. För var det något jag lärde mig så är det att i.n.g.e.n. tackar dig för att du jobbar ihjäl dig.

  Ta hand om dig och se till att få ordentligt med sömn.

  SvaraRadera
 5. Nä, så är det. Jag vet det och jag säger det till mina kollegor. Jag är inget vidare föredöme som facklig förtroendeman.

  SvaraRadera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.