God mat; ugnsrostade grönsaker igår och Porterstek i dag.
Jodå, jag krattade äpplen, många högar blev det, mest vid det stora trädet här. Lite otacksamt är det, för det drösar äpplen i parti och minut. Så här såg det ut i morse.
Jag har tagit tag i min största ångeststen; årets kvalitetsredovisning, som jag inte skrivit, men väl ska redigera. Det har inte varit lätt och jag är inte i mål än, men på väg. Författarens och min bild av hur en kvalitetsredovisning ska vara stämmer inte alls överens. Jag har ganska god koll på veckan som kommer och hoppas att jag får någon minut över till mig själv.Det känns bra. Ha en fin vecka! Jag hinner nog bara med bloggvärlden på helgerna.
Mmm, vad gott med porterstek! Det var länge sedan...
SvaraRaderaOch liljorna är jättevackra!
Ja, porter-steken var kanon bara överträffad av såsen Lena gjorde av skyn...
SvaraRaderaTill detta de sista egenproducerade potatisarna... måste nog bli några meter potatisland till nästa år/classe
Åååå, så sugen jag blir på ugnsrostade grönsaker, när jag ser den översta bilden!
SvaraRaderaOch här ligger högar med geggia plommon på gräsmattan .., man halkar lätt i smeten ,-(
Men mycket marmelad har det blivit, må madame tro.
Det är VÄLDIGT gott med ugnsrostade grönsaker. Våra plommon börjar mogna nu, så det blir nog marmeladkokning snart nog.
Raderaå, så gott det såg ut..
SvaraRaderaSällar mig till skaran som suktar efter ugnsrostade grönsaker efter att ha sett din bild :-)
SvaraRadera