söndag 2 juni 2013

Hullerombullerlivet


Här har vi ett nästan färdigt projekt, vi har sådana rätt ofta. Trallen ska bara sågas lite... och luktärtskrukan ska hyfsas till. Bakom ska det, om jag har tur, komma ranunkler och anemoner.

Jo, jag har rättat klart, eller ja nästan, men alla nationella prov i tre ämnen är avklarade och det gör att jag andas lite lättare. Mellan dessa provrättningar och andra bedömningar försöker jag hinna med trädgården och mina frösådda små vänner. De ser lite klena ut, men jag tror allt att de trots det får flytta ut i odlingslådorna i slutet av denna veckan. Vi lämnar hus, djur och trädgård för en liten (?) snabb tur till Östersund, studentfirande nummer ett av tre det här året. Systerdotter Ida tar hand om verksamheten här, skönt med syskonbarn som gärna hjälper till. Jag räknar verkligen ner och undrar i år liksom andra år hur jag ska hinna allt. men har det gått förr, så fixar det sig nu med. 

1 kommentar:

  1. Jag är i samma läge! Imorgon, vid midnatt, låser dom betygen... Sedan väntar ÅP och omdömen på att skrivas mitt bland alla trevliga, men tidskrävande, nu flitigt förekommande aktiviteter.

    SvaraRadera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.