onsdag 19 juni 2013

Nu kan det bli midsommar

Vi har nog alla olika preferenser när det gäller midsommarmåsten och för mig är blåklint ett sådant.             


Det blir några dagar till på jobbet, krånglig tjänstefördelning och skrivbord i kaostillstånd, men sedan är det äntligen semester; bokläsning, middagsslummer i en Badenbaden, filmkvällar osv, så tänker jag i alla fall. 
I år också...

6 kommentarer:

 1. Så vackert med blåklinten.
  Här hemma har en av oss idag arbetat terminens sista dag och är omåttligt kaxig över det. Den andra har drygt en vecka kvar före första semesterveckan och en massa som ska göras...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blåklint är sommar för mig. Jag inser att jag lär jobba ytterligare några dagar, för jag har bestämt mig för att bli KLAR och inte lämna något till i höst.
   Skönt att ni har semester tillsammans så snart, för det är lite småtrist att vara hemma själv längre än en vecka, tycker jag i alla fall.

   Radera
 2. Å mina blåklintsplantor är ännu bara ca 10 cm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina med... jag köpte mig lite sommar :-)

   Radera
 3. Jamen i ÅR ska vi väl hinna läsa alla de där böckerna eller hur? ;-) Jag hade ambitionen att bli klar i måndags men så blev det inte. Jobbadea halva tisdagen också och sen fick det räcka. Utmattad åkte jag ut på ön på kvällen och skrev den sista utvärderingen och mailade ivög till ledningen på skolan. Nu får det faktiskt vara nog och nu SKA jag koppla av jobbet till augusti....har jag tänkt.
  Önskar dig en jättefin midsommar och skön ledighet när den infinner sig för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst :-) Jag plocakde fram två i går, en påbörjade roman och en novellsamling. De ligger fortfarande där på bordet och blänger lite uppfordrande på mig.
   Bröllop och skolavslutning - jag förstår att du kände dig trött, hoppas midsommar varit fin.

   Radera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.