lördag 3 mars 2012

Vår i luften


 Jag förstår att de tvekar för det är kallt och riktigt bitigt i luften.


Allén i en annan vinkel. Vårvintern är en rätt grå period, tur att solen skiner.


Inte vår bil, men väl svågerns nya fynd (Volvo PV 1956). Jag misstänker att svägerskan inte var lika glad... PV:ar har jag ingen åstundan att äga, men en Volvo Duett hade suttit fint.

4 kommentarer:

 1. Ni har ett sånt vackert hus Lena! :-) I alla årstider står det där och är så fint i alléns slut.

  Vilken jättefin PV svågern har kommit över! Men jag håller med dig om Volvo Duetten.....en sån hade en kille jag kände en gång. Den var gammal redan då men det var en väldigt praktisk bil i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt glad över allén, utom på hösten då allt ska krattas. Just det att den verkar så praktisk gör att jag vill ha en.

   Radera
 2. Duetter har vi haft några stycken genom åren och allt har man kunnat lasta. Grisar, kalvar ja allt. Fungerade utmärkt som barnhage när man jobbade på åkern förr med dörrarna öppna och en vanlig barnhage i lastutrymmet. Tur inte "barnavårdsnämnden" såg det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog bara kört en Duett några gånger i mitt liv, men jag gillade rymden i bilen och bakdörrarna till "skuffen" ( undrar om det ordet ens använts numera?). Jag kommer nog inte fraktar riktiga grisar, men Izo aka Grisen skulle nog gilla en Duett skarpt.

   Radera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.