tisdag 31 juli 2012

Avancerar på topplistanJag gillar som bekant inte flygfän ( understatement) och i år har myggen avancerat på ogillarlistan. De finns överallt och hela tiden. De hjälper föga med blåst eller regn. De sticks så det svider och surrar irriterande kring ansiktet. Visst hjälper myggmedel en del, men de luktar så kraftigt att jag får ont i huvudet.  Så, slutgnällt!

4 kommentarer:

 1. Trodde ni var förskonade från den plågan där ni bor, högt och lite öppet. Vi har inga problem med mygg och knott men blinningarna är i sitt esse just nu.

  SvaraRadera
 2. Jorå, de är på hugget de också, så det är inte så njutbart att vara ute. Vet inte vilka av de sorterna som är värst, förr var det blinningar, men nu är det sådana mängder med mygg.

  SvaraRadera
 3. Faderskapet använder sig av värmeljus som luktar citron (står Citronella på påsen) när han sitter ute på bron (trappen). De håller myggen borta väldigt bra.

  SvaraRadera
 4. Hm... jag tror att jag har ett sådant någonstans. Bra att det hjälper när man vill sitta en stund ute och njuta. Tack för att du påminde mig! Ska jag rensa i rabatter eller något liknande är jag nog tyvärr hänvisad till myggmedel.

  SvaraRadera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.