måndag 30 juli 2012

I morgon


sitter jag klistrad vid teven, för då avgörs fälttävlan i London. Det är så himla spännande och de svenska ekipagen är så duktiga. OS överhuvudtaget är roligt och jag är glad att jag är ledig. Det börjar vid 12-tiden, så jag hinner ju måla på de två fönster jag bestämt mig för att fixa innan skolan börjar. Hoppas bara att det inte åskar då.

8 kommentarer:

 1. Här är en till som ska titta!
  Och jag tycker mig ha rätt bra koll på hoppningen och dressyren men absolut inte på fälttävlan. En stor överraskning var det att de svenska fälttävlansekipagen står sig så bra internationellt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och fyra i lag är ju inte dåligt, även om det säkert känns surt när det var så nära bronsplatsen.

   Radera
 2. Jag vågar knappt titta när det är fälttävlan! Men för övrigt älskar jag sommar-OS! Vi har tv:n på nästan hela dagarna. Tyvärr jobbar jag ju nästa vecka när friidrotten på allvar är igång. Nåja, man går väl titta på sammandraget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men idag på banhoppningen gick det väl bra? Terrängritten är spektakulär.
   Jag har tur att vara ledig nästa vecka också. Skönt att det är dagtid och kvällstid.

   Radera
 3. Ja, i morgon blir det en riktig nagelbitardag!
  Irene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamen och snart är det dags för den individuella hoppningen :-)

   Radera
 4. Bra du påminde mig. Hästsport är det enda som intresserar mig (av naturliga skäl) och svärdottern rider just fälttävlan vi kommer nog sitta klistrade.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar OS i stort, boxning kan jag väl vara utan, men det är kul och ibland lärorikt. Kul att svensk ridsport står sig så väl.

  SvaraRadera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.