lördag 27 juli 2013

Tålamod

 
Om man är sjuk och har bihåleinflammation, så är en varm sommardag inte någon hit. Julia har längtat till kusten och då slår förkylningen till med sedvanligt bihålekrångel. Trist när det är enda möjligheten i sommar. Nåväl, då får man sitta i skugga och ägna sig åt något  fysiskt icke krävande, som pussel. Varför välja en lättare variant när det går att pussla en svår och i alla fall tålamodskrävande kartong med 1000 bitar... 999 skulle det visa sig.
 
 
Man har alltså ingen riktig bild att utgå ifrån, utan man ser/pusslar det som någon figur på kartongbilden ser. Himla krångligt! Jag har stort tålamod med mycket, men absolut inte med sånt här.
 
 
Det tog rätt många timmar, med  några små avbrott. Jag är verkligen imponerad.
 
 
 
Det är lite Sven Nordqvist över bilderna, många  små detaljer att upptäcka och det gör man ju verkligen när man pusslar.
 
 
                                                        *******************
 
Efter en regnig morgon och förmiddag, hela 3,5 mm, så skiner solen igen. Det är det bästa med kusten, att det så snabbt skiftar. Nu ska jag sätta mig en stund på klipporna och bara mysa, åker hemåt i morgon. Det känns både trist och skönt, så då är det väl som det ska vara.

6 kommentarer:

  1. Trist med bihåleinflammation!
    Och jag önskar en liten varningstext någonstans högt upp när det kommer avslöjande pusselbilder. Vi lägger ju också en del pussel och att motivet växer fram utan att man riktigt vet vad det är är ju liksom en del av det roliga :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ooops! Tänkte jag inte alls på, hoppas du redan glömt bilden.

      Radera
  2. Härliga bilder!
    Och det har varit så roligt att få träffa dig så där helt apropå Lena .., du ser pigg och stark ut!

    SvaraRadera
  3. Tack! Det är ömsesidigt ska du veta :-)

    SvaraRadera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.